Τηλέφωνο Παραγγελιών:
2310 844592

Καλάθι0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Risk by Andres Sarda

andressardaΟ Andres Sarda γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και τα σχέδιά του αντανακλούν μια πηγή γνώσεων την οποία αποκόμισε από την οικογένεια του, η οποία συνδεόταν με την κλωστοϋφαντουργία από τα τέλη του 19ου αιώνα. Μετά τις σπουδές του στον τομέα των κλωστοϋφαντουργικών επιστημών, ο Sarda ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Sarda Hermanos, η οποία ήταν αφιερωμένη στην κατασκευή μαντίλων. Του δόθηκε η ευθύνη να εισάγουν τα προϊόντα τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κεντρική και Νότια Αμερική. Η επιτυχία του σημαδεύτηκε από μεγάλο θρίαμβο στην εισαγωγή της μαντίλας SARDA που φόρεσε η Ζακλίν Κένεντι, η οποία είχε κοσμήσει το εξώφυλλο ενός από τα κορυφαία σε πωλήσεις των ΗΠΑ περιοδικό φορώντας το σχέδιο του Sarda. Στη δεκαετία του 1980 η ευρωπαϊκή εκστρατεία του Sarda χαρακτηρίστηκε από την εμφάνιση της πρώτης ελαστικής δαντέλας στον κόσμο. Ήταν φτιαγμένη από κασμίρι μαλλί, μετάξι και νάιλον.

Από την αρχή και ως θέμα αρχών του, ο Sarda επαναστάτησε ενάντια στην απαρχαιωμένη και μη ελκυστική μόδα την οποία τόσο η εγχώρια όσο και η διεθνής αγορά προσέφερε έως τότε στους καταναλωτές. Η πρόταση του, η οποία υποβλήθηκε για τις νέες συλλογές και τα νέα μοντέλα, κατέστησε τα ενδύματα του αρκετά λειτουργικά, άνετα και κομψά. Ήθελε να βάλει στον πειρασμό τις γυναίκες να τα ποθούν και να τα απολαμβάνουν φορώντας τα όλη την ώρα. Τα εσώρουχα και μαγιώ Andres Sarda είναι εξαιρετικά κομψά, τα οποία προσφέρουν στην γυναίκα που τα φοράει άνεση και στυλ.

Σήμερα, τα Andres Sarda,Risk & University, τα οποία συν-δημιουργoύνται με την κόρη του Nuria, και υποστηρίζονται από ένα σημαντικό και άκρως εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, καθώς και της δημιουργικής τους ομάδας, είναι πλέον γνωστά σε πολλούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.