Τηλέφωνο Παραγγελιών:
2310 844592

Καλάθι0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Paolita

Η Paolita, είναι μια βρετανική swim και resort wear εταιρία όπου εδρεύει στο Λονδίνο και ιδρύθηκε το 2010 από την Άννα Πάολα.

Η Paolita εμπνέεται από το πολιτισμικό buzz του Λονδίνου, τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα όπου μεγάλωσε, τη ζεστασιά και το πνεύμα της Νότιας Αμερικής.

Κάθε ένα από τα print σχεδιάζονται στο χέρι στο στούντιο της Paolita και τυπώνονται σε υφάσματα της στο Como της Ιταλίας. Το στυλ και τα " κοψίματα" των μαγιώ και των Resort wear σχεδιάζονται έτσι ώστε να είναι κολακευτικά, εξελιγμένα και διαχρονικά.

Γεννημένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, από Έλληνα πατέρα και μεξικανο-αμερικανική μητέρα που μεγάλωσε στην Ελλάδα, τα σχέδια της Άννα Πάολα κατακτούν την διαπολιτισμική της ανατροφή κάτω από τον ήλιο των νησιών του Αιγαίου και των ακτών του Μεξικού.

Η περιέργεια της Άννα Πάολα για διαφορετικούς πολιτισμούς, που είναι εμφανής στα σχέδιά της, ξεκίνησε ως παιδί κατά τη διάρκεια των ταξιδιών της με τους γονείς της. Γοητευόταν από τα συναρπαστικά χρώματα και τις τέχνες που «ανακάλυπτε» κατά τη διάρκεια αυτών των εκδρομών, είτε ενώ ήταν τυλιγμένα σε εξαιρετικά μεταξωτά στην Ινδία, θαυμάζοντας τα κοσμηματοπωλεία των Masai στην Αφρική είτε καθώς επισκέπτονταν τις αγορές του Μεξικού με τα ζωντανά τους χρώματα. Εμπειρίες που ήταν πηγή έμπνευσης και επηρέασαν το έργο της.

Τα σχέδιά της περιλαμβάνουν εκτεταμένη έρευνα σε βιβλιοθήκες και μουσεία, συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα με μια ενημερωμένη προοπτική στο σχεδιασμό, το χρωματισμό και την εργονομία. Αυτή η συγκεκριμένη προσέγγιση αντικατοπτρίζει όχι μόνο το training της Άννα Πάολα στο Ινστιτούτο Μαραγκόνι του Μιλάνο και Λονδίνου, αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια που έμαθε ενώ συνεργαζόταν με τους Alexander McQueen και Hussein Chalayan.