Τηλέφωνο Παραγγελιών:
2310 844592

Καλάθι0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Marzio Fiorini

Ο Marzio Fiorini είναι ένας βραζιλιάνος σχεδιαστής, γνωστός για τις μοναδικές δημιουργίες του. Αφού πέρασε πάνω από μια δεκαετία στον πειραματισμό και την δοκιμή υλικών, προκειμένου να αναπτύξει την τέλεια υφή καουτσούκ για να κάνει τα αξεσουάρ του, τώρα χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο PVC.

Το PVC είναι ένα θερμοπλαστικό πολυμερές που μπορεί να γίνει μαλακότερο ή σκληρότερο με κατεργασία με άλλα υλικά. Οι Συλλογές Marzio Fiorini, οι οποίες περιλαμβάνουν περιδέραια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια και άλλα κοσμήματα πρωτότυπα, είναι εξαιρετικά ευέλικτα, με την έννοια ότι μπορούν να φορεθούν σε κάθε φάση της ημέρας.

Υπάρχουν κοσμήματα που μπορεί να φορεθούν στη δουλειά, άλλα που είναι για ειδικές περιπτώσεις, δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου και ούτω καθεξής.

Οι μοναδικές δημιουργίες του έχουν οριστεί από πολλούς ως πραγματικά έργα τέχνης, πράγμα το οποίο είναι ο λόγος που μπορεί να βρεθούν σε πολλά σημαντικά μουσεία σύγχρονης τέχνης, όπως στο Σαν Φρανσίσκο, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Σικάγο, το μουσείο George Pompidou στο κέντρο του Παρισιού και το Μουσείο αμερικανικής Τέχνης στη Νέα Υόρκη.

 

mfiorini