Τηλέφωνο Παραγγελιών:
2310 844592

Καλάθι0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Dolce and Gabbana

Ο Stefano Gabbana, γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1962 στην Βενετία της Ιταλίας, και ο Domencio Dolce γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1958, σε ένα μικρό χωριό στη Σικελία. Σπούδασε σχέδιο μόδας στη Σικελία και έχει αποκτήσει εμπειρία στις επιχειρήσεις από τους γονείς του. Ο Gabbana , σπούδασε γραφιστική και έχει αποκτήσει κάποια επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της μόδας, σαν βοηθός σε ένα στούντιο στο Μιλάνο, όπου και το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1980.

Μέχρι το 1982, είχαν είδη ξεκινήσει το πρώτο τους στούντιο, και το 1985, έδειξαν την πρώτη γυναικεία τους συλλογή στο Μιλάνο, κερδίζοντας εθνική αναγνώριση.

Το σχεδιαστικό δίδυμο δοκίμασε την τύχη τους στην Ιαπωνία και υπέγραψε σε συμφωνία με την ομάδα Kashiyama. Το 1989 άνοιξε την πρώτη τους μπουτίκ στην Ιαπωνία.Ο Dolce και Ο Gabbana είναι γνωστό ότι θέλουν να παρουσιάζουν τις γυναίκες "απίστευτα σέξι». Πολλά από τα σχέδιά τους angepasst προέρχοντε από τη φεμινιστική εποχή. Περιγράφουν το στυλ τους ως "γλυκό και έντονο». Κάποτε οι ίδιοι τόνισαν ότι ασχολούνται με τη δημιουργία των καλύτερων, πιο κολακευτικών και ποιοτικών μαγιό.